VIDEO Ucisă cu sălbăticie de un italian

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Constănţeanca Diana Alexiu (23 de ani) a fost executată de un psihopat care ademenea prostituate şi apoi le vâna cu arbaleta.

Poliţiştii italieni spun că tânăra se prostitua de cinci ani în Italia. Rudele tinerei spun că Diana nu a fost ucisă, ci a fost arestată pentru că a furat o maşină şi a plecat în Italia.

Mai citiţi şi:

VIDEO Crimă odioasă în Brazilia: Un ospătar a fost împuşcat în cap de un client

„Mama ei mi-a trimis ieri- dimineaţă un mesaj prin care îmi spunea că Diana a fost arestată de carabinieri, pentru că a furat maşina iubitului ei", a declarat Nicu Alexiu, bunicul tinerei ucise. Bărbatul spune că nepoata lui locuia de cinci ani în Vaslui, alături de Gabriel Mereuţă, un tânăr afacerist. „Cred că s-au certat, iar Diana a fugit în Italia, cu maşina lui. El a dat-o în urmărire doar ca să se răzbune, pentru că l-a lăsat fără BMW", crede bătrânul.

Concubinul tinerei constănţence neagă acuzaţiile bunicului şi spune că a angajat chiar un avocat. „Un italian psihopat a ucis-o pe Diana şi alte trei fete", spune concubinul femeii.

În urmă cu câteva zile, itaianul Ramon Berloso (35 de ani) a fost arestat în timp ce se pregătea să îşi ucidă următoarea victimă. Arbaleta a fost găsită în portbagajul maşinii, iar italianul a recunoscut că el este autorul crimelor. 

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite