Românii preferă Bulgaria de Paşte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Turiştii şi-au făcut deja rezervări pentru Sărbătorile Pascale
Turiştii şi-au făcut deja rezervări pentru Sărbătorile Pascale

Românii care vor să-şi petreacă Paştele la Marea Neagră aleg şi în acest an Bulgaria, unde sunt oferte ieftine în toate staţiunile.

„Avem destul de multe rezevări. Cei mai mulţi turişti aleg sejururi cu preţuri cuprinse între 70 şi 140 de euro de persoană, în sistem all inclusive. Cei care vor să meargă cu autocarul mai plătesc între 30 şi 50 de euro, în funcţie de destinaţie. Cei mai mulţi aleg Nisipurile de Aur", a declarat Dan Cristian Iulică, agent de turism în Constanţa.

La Balcic, la un hotel de două stele sejurul de trei nopţi costă 69 de euro de persoană şi include cazarea, masă în sistem all inclusive şi prânz festiv de Paşte. Copiii până în 12 ani care stau în cameră cu pat suplimentar beneficiază de gratuitate. La Nisipurile de Aur, la cinci stele, cu demipensiune, sejurul de trei nopţi costă 139 de euro, iar cel de o săptămână - 299 de euro. La Albena, cazarea costă 29 de euro de persoană pe noapte în sistem all inclusive, la trei stele, şi 37 de euro pe noapte la patru stele.

În staţiunea Constantin şi Elena, de lângă Varna, sejurul de trei nopţi costă 71 de euro de persoană la Grand Hotel Varna, care are cinci stele. Tariful include cazare, masă în sistem all inclusive şi acces la piscina interioară.

Puţine oferte în România

În schimb, hotelierii români de pe litoral au puţine oferte. „Avem doar câteva oferte pentru că Paştele este la începutul lunii aprilie, iar hotelurile care sunt închise în extrasezon nu se vor deschide special pentru această sărbătoare", a declarat Cristina Frecea, secretar general al Asociaţiei pentru Promovarea Turismului Litoral Delta Dunării.

La hotel Cocor, în Neptun-Olimp, sejurul de două nopţi costă 269 de lei de persoană. Este inclusă cazarea cu mic dejun şi accesul gratuit la SPA. La hotel Malibu, în Mamaia, pachetul de două nopţi, cu cazare, mic dejun şi masă tradiţională, costă 225 de lei de persoană. Iar turiştii care aleg hotel Vega (cinci stele) plătesc 800 de lei pentru un sejur de două nopţi pentru două persoane. Este inclus micul dejun şi masa tradiţională de Paşte.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite