Pacientă rănită în ambulanţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie din Constanţa, care a solicitat ambulanţa ieri dimineaţă pentru că se simţea rău, a fost rănită. Cauza: neatenţia şoferului de la Salvare.

Victima, Georgeta Năstase (44 de ani), a ajuns la Poliţie, unde a reclamat întâmplarea. Ea a spus că a fost preluată de o ambulanţă condusă de Memet Demirel, care a frânat brusc la intersecţia a două străzi.

Şoferul a explicat că a vrut să acorde prioritate, fără a intenţiona să-i facă rău pacientei. În timpul manevrei, femeia a căzut de pe scaun şi s-a lovit cu faţa şi umărul de aparatura medicală din Salvare.

Ea a suferit o fractură de piramidă nazală şi un traumatism la umăr. Şoferul
şi-a continuat drumul spre spital, unde a predat-o medicilor pe pacientă. După terminarea turei, el nu a raportat incidentul.

Georgeta Năstase a relatat întâmplarea cadrelor medicale care au anunţat Poliţia. După ce şoferul a fost testat, s-a constatat că avea o alcoolemie de 0,42 miligrame/litru în aerul expirat, motiv pentru care i s-au recoltat şi probe de sânge.

Demirel a declarat că a băut după ieşirea din tură, dar legea stipulează că poate fi pedepsit şi în această situaţie. Bărbatului i s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală, părăsirea locului faptei şi consum de alcool după producerea unui accident cu victime. 

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite