Iaht de două milioane de euro de vânzare la Constanţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patru oameni de afaceri din Bucureşti negociază cumpărarea celui mai scump produs de la expoziţia de iahturi şi bărci cu motor. La expoziţia Romanian Boat Show, inaugurată ieri în Portul Tomis din Constanţa, sunt prezentate 50 de ambarcaţiuni, dintre care 25 sunt iahturi de lux.

Este pentru prima dată în România când o expoziţie de acest gen se desfăşoară pe apă. Până acum, indiferent de locul desfăşurării expoziţiei, ambarcaţiunile erau prezentate pe uscat. Anul acesta, la Romanian Boat Show s-au prezentat 31 de expozanţi cu ambarcaţiuni. Nu au lipsit două dintre cele mai exclusiviste companii din domeniu, Sunseeker şi Azimut.

„Evenimentul din acest an este o reuşită, pentru că nu ne aşteptam să avem atât de mulţi reprezentanţi. În cursul zilei de vineri, bulgarii de la Vexel Iahting vor veni aici cu trei ambarcaţiuni de lux“, a declarat Bogdan Craiciu, reprezentantul Set Events, organizatorul expoziţiei.

CEL MAI MARE ESTE CEL MAI SCUMP

Cel mai scump iaht care se află în momentul de faţă la Romanian Boat Show este Azimut 68S. Ambarcaţiunea are o lungime de 21,17 metri şi o lăţime de 5,7 metri. Toate punţile sunt din lemn de tec, iar la interior există patru cabine, dintre care una este destinată membrilor echipajului. Nu lipsesc aerul condiţionat, televizoarele LCD şi tapiţeriile din piele.

La bordul iahtului mai există o maşină de uscat vase, grătar în puntea cockpit, saltele de plajă la prova şi o cabină de masaj.

Nava are două motoare V12 Common Rail, atingând o viteză maximă de 34 de noduri. Toate aceste elemente, alături de multe alte aspecte care ţin de partea de navigaţie şi confort fac ca preţul lui Azimut 68S să ajungă la 2.117.970 de euro.

„În prezent, patru oameni de afaceri din Capitală sunt interesaţi de achiziţionarea unui astfel de model. Există şi câţiva constănţeni care ar dori să cumpere alte modele de iahturi produse de Azimut, ceva mai ieftine”, a explicat Mirela Nurciu, director executiv al Neptun Yacht, dealer exclusiv în România al companiei Azimut.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite