Două săptămâni fără apă caldă la Constanţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Două săptămâni fără apă caldă la Constanţa
Două săptămâni fără apă caldă la Constanţa

Turiştii cazaţi în Constanţa vor avea parte de două săptămâni dificile, din cauza lipsei de apă. CET Palas demarează programul de revizii al reţelei de termoficare a municipiului Constanţa, aflată în exploatarea centralei.

Lucrările de revizie se vor desfăşura în intervalul 24 august - 9 septembrie, timp în care apa caldă va fi sistată. Prin urmare, cei care vor dori să facă un duş după ce vin de la plajă vor trebui fie să se mulţumească cu apa rece, fie să apeleze la diverse improvizaţii, dacă apartamentele pe care le-au închiriat nu dispun de centrală proprie.

Constănţenii, obişnuiţi cu lipsa apei calde

Constănţenii, obişnuiţi de ani de zile cu aceste întreruperi, apelează la metode variate şi ingenioase de a încălzi apă pentru baie, cu atât mai mult cu cât revizia este făcută în lunile august - septembrie, luni de vară cu temperaturi de aproape 30 de grade Celsius.

Mulţi au apelat la instalarea de boilere instant, dar nu sunt chiar pentru buzunarele tuturor. Aşa că unii, mai ingenioşi, au apelat la energia solară. „Pe de o parte este bine că se nimereşte revizia pe timpul verii, pentru că umplem mai multe PET-uri cu apă şi le punem în balcon la soare. Până seara, când vin copiii de la serviciu, apa este suficient de caldă şi se spală cu ea“, a declarat constănţeanca Anişoara Popa.

Ea a adăugat că aşa este mult mai convenabil decât să încălzească apă la aragaz pentru toată familia sau să pună boiler instant.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite