Arhiepiscopul Tomisului are conturi pe hi5

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Utilizatorii constănţeni ai site-ului de socializare hi5 au primit, în ultimele zile, cereri de prietenie şi invitaţii de socializare din partea Înalt Preasfinţiei Sale Teodosie, arhiepiscopul Tomisului. Pe numele său au fost create două profiluri, „ÎPS Teodosie“ şi „Teodosie Parfeniu“.

Datele afişate pe unul dintre conturi sunt reale: Teodosie este născut la 12 decembrie, are 54 de ani, iar linkurile puse la secţiunea preferată sunt cele către Arhiepiscopia Tomisului şi Patriarhia Română.

Pe cele două site-uri sunt postate 60 de fotografii oficiale. Peste 240 de persoane au acceptat invitaţia la prietenie, ba chiar unii dintre ei au postat şi comentarii în care se arată onoraţi să socializeze  cu ÎPS Teodosie.

Arhiepiscopul Teodosie nu ştia că a ajuns pe Internet. „Nu am creat nici un cont. Sunt la modă glumele acestea. O astfel de glumă i s-a făcut chiar şi Patriarhului Daniel. O să iau legătura cu consilierii mei să vedem ce măsură putem lua, ca să aflăm despre cine este vorba", a precizat arhiepiscopul.  

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite