Adolescent dispărut în mare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un băiat în vârstă de 16 ani din Republica Moldova a dispărut vineri seară în zona din Sulina în care canalul Dunării se revarsă în mare. Răzvan Danu s-a aventurat în apă, fiind luat de curenţi.

„Băiatul s-a dus împreună cu alţi colegi să facă o baie în zona canalului, unde s-a spart digul pentru evacuarea apelor în mare. Tot acolo au mai murit doi băieţi în urmă cu câţiva ani, un băiat din oraş şi un turist ceh", a declarat Florin Papadatu, un localnic din Sulina.

Băiatul se afla de câteva zile la Sulina, alături de aproximativ 2.000 de copii din afara graniţelor ţării care-şi petrec vacanţa într-o tabără organizată de Departamentul pentru Românii de Pretutindeni, Autoritatea Naţională pentru Sport şi Tineret şi Ministerul Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale.

 „Copilul a fost dat dispărut. Este posibil să se fi înecat. Dar poate doar  s-a rătăcit pe undeva", a declarat primarul oraşului Sulina, Aurel Dimitriu.

Contactat telefonic, directorul taberei Sulina, Aurelian Chiriac, a refuzat să dea declaraţii despre împrejurările în care s-a produs evenimentul şi despre responsabilii cu supravegherea copiilor aflaţi în tabără. 

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite