Constanta: Cărţile „Adevărul“ vin la Târgul Estival Constanţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constanta: Cărţile „Adevărul“ vin la Târgul Estival Constanţa
Constanta: Cărţile „Adevărul“ vin la Târgul Estival Constanţa

Turiştii veniţi la mare şi localnicii îşi pot completa colecţia de cărţi „Adevărul“ participând la „Târgul Estival Constanţa“, deschis la Pavilionul Expoziţional din staţiunea Mamaia, lângă Circul Medrano.


La standul editurii Adevărul Holding, pe care vizitatorii nu-l pot rata, fiind situat chiar lângă intrarea principală, se vor afla toate titlurile apărute până în prezent.
Iubitorii de literatură vor putea achiziţiona la preţul de 10,99 de lei titlurile apărute în seria „100 de cărţi pe care trebuie să le ai în bibliotecă“. Dacă cei mici au ratat vreo poveste a colecţiei Disney Clasic, o pot găsi la târg, la preţul de 11,99 lei bucata. Operele complete ale lui Lev Tolstoi, din colecţia „Carte de lux“, pot fi cumpărate la preţul de 670 de lei. De asemenea, vizitatorii mai pot cumpăra volume aparţinând unor scriitori celebri precum Charles Dickens, Karl May, Mark Twain, Jack London, Vlad Muşatescu şi Vintilă Corbul.
În plus, tot la standul Adevărul, cinefilii îşi vor putea completa colecţia de DVD-uri cu cele mai bune filme româneşti. Se vor găsi filme precum „Mărgelatu“, „BD“, „Jandarmii“, „Ardelenii“ şi multe alte filme.
Târgul este organizat pe trei secţiuni: educaţie, cultură şi suvenir. Turiştii şi constănţenii vor găsi aici tot felul de cărţi, de la cele pentru copii, la cele academice şi bijuterii făcute de artişti populari, chiar şi din aur. Expoziţia cu vânzare va fi deschisă, începând de astăzi, timp de o lună, în fiecare zi între orele 11.00 şi 22.00. Intrarea este liberă.


 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite