Consolidarea nord-estului Sucevei costă 2,5 milioane de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria Suceava a cerut 2,5 milioane de euro pentru consolidarea versantului de nord-est al municipiului reşedinţă de judeţ din zona Petru Rareş - Dorobanţi. Primarul Sucevei, Ion Lungu, a

Primăria Suceava a cerut 2,5 milioane de euro pentru consolidarea versantului de nord-est al municipiului reşedinţă de judeţ din zona Petru Rareş - Dorobanţi.
Primarul Sucevei, Ion Lungu, a declarat, ieri, că încearcă să obţină bani şi de la Administraţia Fondului de Mediu. El a precizat că, dacă proiectul va fi aprobat, investiţia cifrată la 2,5 milioane de euro ar putea beneficia de o finanţare nerambursabilă de 60% din fonduri europene, restul de 40% fiind asigurat de comunitate, cu acordul consiliului local. Ion Lungu a mai spus că municipalitatea suceveană şi-a propus să reabiliteze strada Cernăuţi, aflată într-o avansată stare de degradare, drept care va depune un proiect la Agenţia Regională de Dezvoltare Nord-Est, în vederea obţinerii finanţării. Primarul Sucevei a precizat că pentru refacerea şi consolidarea străzii din zona versantului de nord-est, închisă circulaţiei de mulţi ani, este nevoie de 2 milioane de euro.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite