Consilierul Puf propune introducerea mierii în programul "Laptele şi cornul"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un consilier judeţean din Vaslui, director al Asociaţiei Crescătorilor de Albine (ACA) din judeţul Vaslui, a înaintat un memoriu Ministerului Agriculturii prin care solicită introducerea, în

Un consilier judeţean din Vaslui, director al Asociaţiei Crescătorilor de Albine (ACA) din judeţul Vaslui, a înaintat un memoriu Ministerului Agriculturii prin care solicită introducerea, în programul "Laptele şi cornul", a unei caserole cu miere de albine, ca aport nutritiv pentru copii.
Social-democratul Vasile Puf, consilier judeţean şi director al ACA, a apelat şi la sprijinul parlamentarilor vasluieni pentru promovarea ideii la nivel central, prin care, consideră el, s-ar rezolva mai multe probleme deodată. "Ar fi, în primul rând, foarte important pentru copiii aflaţi în creştere, care au nevoie de elementele conţinute de mierea de albine. În al doilea rând, ar fi o stimulare pentru crescătorii de albine, care ar avea, în acest fel, o piaţă de desfacere garantată", susţine Puf. O cutiuţă cu 15-20 de grame de miere, de două ori pe săptămână, ar costa doar câteva mii de lei, sumă ce ar putea fi suportată de la bugetul de stat, la fel ca şi cele necesare pentru lapte şi corn.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite