Consilierii ţărănişti, solidari cu Adrian Orza

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Astăzi, şedinţa extraordinară pentru demiterea viceprimarului

Ciuhandu.
În semn de solidaritate cu activitatea depusă de viceprimarul Adrian Orza, grupul consilierilor locali PPCD (PNţCD) refuză să ia parte la acest simulacru care îi discreditează pe cei ce l-au iniţiat şi care nu are nici o relevanţă pentru cetăţenii care ne-au votat în iunie 2004", se arată într-un comunicat remis de biroul de presă al PPCD.
şedinţa extraordinară de astăzi a fost convocată de consilierii municipali social-democraţi în scopul demiterii viceprimarului Adrian Orza. "Demersul nostru are la bază anchetele publicate de presa locală şi centrală, potrivit cărora viceprimarul Orza ar fi favorizat anumite firme aparţinând unor colegi de partid în obţinerea unor contracte finanţate din bugetul local.
Considerăm că actuala formulă executivă nu mai este funcţională şi, de aceea, ne simţim obligaţi faţă de cetăţenii oraşului să ne asumăm această responsabilitate, deoarece, în momentul de faţă, în primărie aproape toate activităţile importante sunt blocate din cauza conflictelor dintre partidele care compun majoritatea", a declarat Sorin Grindeanu, prim-vicepreşedintele PSD Timiş. Pentru a reuşi schimbarea viceprimarului, PSD are nevoie de voturile a 18 dintre cei 27 de consilieri muncipali. PSD are şapte consilieri în Consiliul Municipal Timişoara.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite