Consilier judeţean autosuspendat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Medicul Viorel Petcu a anunţat că nu va renunţa la şefia Spitalului de Adulţi Bârlad şi, pentru că se află în situaţie de incompatibilitate, va solicita suspendarea din funcţia de

Medicul Viorel Petcu a anunţat că nu va renunţa la şefia Spitalului de Adulţi Bârlad şi, pentru că se află în situaţie de incompatibilitate, va solicita suspendarea din funcţia de consilier judeţean.
Toţi directorii de spitale din judeţul Vaslui au fost obligaţi să trimită la Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Vaslui declaraţiile de avere, de interese şi incompatibilitate. Conducerea DSP urmează să analizeze declaraţiile în cursul zilei de astăzi, urmând ca mâine să fie trimise la Ministerul Sănătăţii. Viorel Petcu a trimis la DSP cele trei declaraţii şi, în acelaşi timp, şi conducerii organizaţiei judeţene a PSD, partid din care face parte, cererea prin care solicită suspendarea din funcţia de consilier judeţean, pe perioada interimatului, adică cel mult două luni. Reamintim că, potrivit Legii 95/2006 şi Ordinului ministrului sănătăţii nr. 632/2006, toţi directorii de spitale, membrii consiliului director, membrii consiliului consultativ din cadrul tuturor spitalelor, precum şi şefii de secţii, şefii de laborator şi de servicii sunt obligaţi să completeze declaraţiile de avere, declaraţii de interese şi de incompatibilitate.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite