Conservatorii suceveni întorc spatele Alianţei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Organizaţia Judeţeană a Partidului Conservator nu va mai respecta protocolul coaliţiei de guvernământ încheiat la nivel judeţean în martie 2005, deoarece liberalii l-au încălcat prin

Organizaţia Judeţeană a Partidului Conservator nu va mai respecta protocolul coaliţiei de guvernământ încheiat la nivel judeţean în martie 2005, deoarece liberalii l-au încălcat prin cooptarea în rândurile lor a primarului conservator al comunei Stulpicani, Isidor Răcilă, fost consilier local PNL în perioada 2000-2004.
Senatorul Constantin Gheorghe, preşedintele organizaţiei şi vicepreşedinte la nivel naţional al PC, a dezavuat gestul partenerilor de coaliţie, pe care i-a acuzat că au făcut presiuni asupra lui Răcilă.Pe de altă parte, preşedintele PNL Suceava, Ion Lungu, a admis că protocolul coaliţiei a fost încălcat, însă susţine că nu a fost făcut cu premeditare. În schimb, preşedintele PD Suceava, Constantin Eugen Uricec, afirmă că locul primarului din Stulpicani nu este în PNL. În opinia liderului democrat sucevean, trecerea primarului de la PC la liberali vine în contradicţie cu prevederile protocolului coaliţiei. Uricec a precizat că va solicita o întâlnire a Consiliului Judeţean de Conducere al Alianţei, la care vor fi invitaţi şi reprezentanţii PC, pentru a discuta situaţia creată. El a afirmat că organizaţia pe care o conduce nu a încălcat niciodată protocolul semnat de partidele coaliţiei.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite