Conferinţă pentru tinerii cu idei de afaceri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 100 de tineri din ţară şi din străinătate vor participa la conferinţa internaţională Iashington, dedicată celor interesaţi de dezvoltarea lor profesională şi personală.

Peste 100 de tineri din ţară şi din străinătate vor participa la conferinţa internaţională Iashington, dedicată celor interesaţi de dezvoltarea lor profesională şi personală. Evenimentul, organizat de asocialţia studenţească AIESEC, va avea loc în perioada 1 - 7 septembrie.

Lecţii de la specialişti străini

La prima conferinţă de acest tip din Iaşi vor participa şi 20 de specialişti renumiţi cum ar fi Jim Bagnola, Aleksander Farstad din Norvegia sau dr. Seyed Mehdian de la Universitatea Michigan din Statele Unite ale Americii.

"Organizăm evenimentul deoarece am simţit nevoia de a le oferi tinerilor oportunitatea de a se întâlni cu diverşi oameni de afaceri din domeniile leadership, tehnologie, antreprenoriat şi dezvoltare durabilă. Astfel vom putea facilita comunicarea dintre cele două tabere", a declarat Bianca Alexiuc, persoana care s-a ocupat de partea de comunicare cu cei 20 de speakeri invitaţi.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite