Conduce liniştit după ce a ucis un copil

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Conduce liniştit după ce a ucis un copil
Conduce liniştit după ce a ucis un copil

Reporterii „Adevărul de Seară“ l-au surprins în trafic pe căpitanul Iulian Moise, constănţeanul care a omorât-o în urmă cu trei săptămâni pe atleta Lisa-Maria (13 ani).

Iulian Moise (35 de ani) este căpitan în cadrul Unităţii Militare 022003 din Constanţa. El este acum cercetat pentru omor şi vătămare corporală din culpă.

O zi normală la serviciu

Vineri, în jurul orei 16.00, căpitanul s-a urcat la volan şi a părăsit Unitatea Militară. Skoda CT 20 WID, de culoare argintie, este autoturismul la volanul căreua Iulian Moise se afla când a lovit două adolescente pe trecerea de pietoni, la 20 septembrie.

Inima Lisei-Maria Ţiecar (13 ani) a încetat să mai bată după 14 ore de la producerea accidentului, iar prietena ei Nicoleta Lungu (14 ani) a ieşit de curând din spital şi face recuperări.

„Când ne-am întâlnit prima dată cu el ne-a spus că nu va mai fi în stare să se urce la volan niciodată. Acum, văd că şi-a reparat maşina şi că o conduce fără nicio problemă“, a declarat Florin Cănciulescu, tatăl Lisei-Maria.

Iulian Moise are dovadă cu drept de circulaţie pentru o perioadă de 30 de zile emisă de Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa.

La solicitarea persoanei implicate, Poliţia Rutieră emite prelungirea dreptului la circulaţie pentru 30 de zile la propunerea procurorului care anchetează dosarul.

„Sunt multe contravenţii în legislaţia rutieră în urma cărora şoferului i se ridică permisul pe loc. De asemenea, sunt la fel de multe cazurile în care şoferi implicaţi în accidente rutiere grave, soldate cu victime, obţin dreptul la circulaţie în baza legii respective“, a declarat locotenent colonel Claudiu Lazăr, procuror în cadrul Parchetului Militar Bucureşti.

Deşi contactat în numeroase rânduri de reporterii „Adevărul de Seară”, Iulian Moise a refuzat să comenteze situaţia.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite