Concurs de viteză

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Concurs de viteză
Concurs de viteză

Zeci de şoferi din toată ţara au participat ieri la a doua ediţie concursului de accelerare în linie dreaptă pe o distanţă de 400 de metri. Carosabilul umed i-a făcut pe câţiva piloţi să se retragă din competiţie, astfel că au luat startul 38 de participanţi, deşi iniţial se înscriseseră peste 60.

„Am fost şi anul trecut la liniuţe şi mi s-a părut cel mai tare eveniment al anului organizat la noi în oraş“, a spus Dragoş Achim (21 de ani) din Slatina.

„Mă bucur foarte mult că avem un număr aşa de mare de concurenţi. Sper ca acest concurs de la Slatina să devină pe viitor o atracţie pentru toţi şoferii. Şoferii din Vâlcea au venit în număr mare şi au fost cei mai disciplinaţi. Am fost, în schimb, dezamăgit de numărul mic de slătineni care au participat la competiţia legală“, a declarat Ilie Bădiţa, organizator.

Cursa, organizată de Federaţia Română de Automobilism Sportiv, Automobil Clubul Român şi cu RusOil s-a desfăşurat pe strada Cireaşov, în prezenţa a sute de spectatori.

Au participat concurenţi din Braşov, Argeş, Sibiu, Cluj, Dolj, Teleorman şi Bucureşti.Locul I i-a revenit lui Dragoş Tănase, din Bucureşti, care a condus un Audi 8P.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite