VIDEO Concurenta din Mexic câştigă titlul de Miss Universe 2010. Vezi aici top 10 finaliste !

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Titlul de Miss Universe 2010 i-a fost oferit concurentei din Mexic, Jimena Navarrete, în urma unei ceremonii fastuoase care a avut loc luni, în Las Vegas.

Jimena, o brunetă  în vârstă de 22 de ani, a primit coroana de la Miss Univers 2009, Stefania Fernandez din Venezuela. Jimena Navarrete a fost crescută în Guadalajara şi a participat la multe concursuri de frumuseţe.

VEZI AICI FOTOGALERIE

Locul 2 a fost câştigat de concurenta din Jamaica, Yendi Phillipps, pe locul 3 s-a clasat Jesinta Campbell, Miss Australia, locul 4 i-a revenit concurentei din Ucraina, Anna Poslavska, iar Venus Raj, Miss Filipine, a fost cea de-a cincea câştigătoare.

Miss România, Oana Paveluc, nu s-a aflat printre cele 15 finaliste, ea fiind eliminată în semifinală.

image

Un şoc pentru competiţia din acest an a fost absenţa concurentei din Venezuela, Marelisa Gibson, din finală. Totodată Miss USA, Rima Fakih, de la care se aştepta o prezenţă în ultimele 10, a fost eliminată înainte de finală.

image

Astfel, concurentele care au intrat în competiţia finală au fost: Miss Puerto Rico, Miss Ucraina, Miss Mexic, Miss Belgia, Miss Irlanda, Miss Africa de Sud, Miss Franţa, Miss Australia, Miss Jamaica, Miss Rusia, Miss Albania, Miss Columbia, Miss Guatemala, Miss Republica Cehă şi Miss Filipine.

După votul juriului, între care se aflau şi celebrităţi precum Jane Seymour, Criss Angel şi Evan Lysacek, şi concursul de costume de baie, concurentele care au întrat în top 10 au fost: Miss Irlanda, Miss Albania, Miss Filipine, Miss Jamaica, Miss Mexic, Miss Ucraina, Miss Puerto Rico, Miss Africa de Sud, Miss Guatemala şi Miss Australia.


A urmat proba rochilor de seară, iar juriul a selectat ultimele cinci concurente, una dintre acestea avea să devină Miss Universe 2010. Premiile speciale au fost câştigate de Miss Australia, care a primit "Miss Popularitate", iar Miss Thailanda este aleasă "Miss Fotogenică" şi "Cel mai bun costum naţional".

La ultima probă, concurentele au trebuit să răspundă, în 30 de secunde, unor întrebări adresate de juriu.

Iată întrebările şi răspunsurile celor 5 finaliste:

Miss Mexic  a fost întrebată "Ce efect are utilizarea internetul nesupravegheat asupra copiilor din ziua de azi?"
Cu ajutorul unui traducător, Jimena Navarrete a răspuns că internetul este "un instrument necesar, indispensabil" şi trebuie să ne asigurăm că tinerii şi copiii îl folosesc în funcţie de valorile familiei.

Miss Australia a fost întrebată: Ce rol ar trebui să aibă guvernul în reglementarea hainelor cu potenţial ofensator?
Răspuns: "Unul dintre cele mai importante lucruri pe care le avem este libertatea de a alege...Nu cred că guvernul ar trebui să aibă ceva de zis cu privire la hainele pe care la purtăm".

Miss Jamaica a primit întrebarea: Pedeapsa cu moartea este acceptabilă şi de ce?
Răspuns: "Cred că viaţa este un dar.. Cred că niciunul dintre noi, ca oameni, nu avem dreptul să luăm viaţa cuiva".

Întrebarea pentru Miss Ucraina a fost: Ce părere ai despre scanerele corporale din aeroporturi?
Răspuns, cu ajutorul unui traducător: "Cred că este o problemă foarte importantă a securităţii. Dacă asta ne ajută să salvăm vieţile oamenilor, atunci sunt de acord cu ele".

Miss Filipine
a fost întrebată: Ce greşeală mare ai făcut în viaţa ta şi ce ai făcut pentru a o îndrepta?
Venus Raj a răspuns că nu a făcut nicio greşeală capitală, apoi se adresează familiei sale: "Vă mulţumesc foarte mult pentru că sunt aici". Acesta a fost considerat de critici unul dintre cele mai proaste răspunsuri din finală.

image
Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite