Concertul Depeche Mode, amânat. Nu aruncaţi biletele!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După anularea concertelor de la Atena şi Istanbul, show-ul care urma să aibă loc mâine, la Bucureşti, a fost şi el amânat.Chiar dacă pregătirile pentru concert au continuat, organizatorii români au fost anunţaţi aseară de amânarea concertului.

Cititi si
Solistul Depeche Mode, internat de urgenţă
Depeche Mode electrizează  din nou România
Fanii Depeche îşi vor revedea idolii

Alte trei concerte europene - Sofia (18 mai), Belgrad (20 mai) şi Zagreb (21 mai) - au fost amânate. Managementul trupei urmează să anunţe în curând datele la care vor fi reprogramate aceste concerte.

Dragoş Chişcoci, reprezentant Emagic Entertainment, a declarat ieri la prânz că pregătirile pentru concert erau aproape de final, chiar dacă nu se ştia nimic clar despre desfăşurarea evenimentulului care era programat mâine seară, în parcul Izvor din Bucureşti. Scena era montată, iar amenajarea spaţiului era aproape de final. 

Cu doar câteva zile înainte de show-ul de la Bucureşti, marţi seară, la Atena, solistului Dave Gahan i s-a făcut rău şi fost internat de urgenţă. Conform AFP, care citează un post de radio local,vocalul trupei s-a internat într-o clinică privată din capitala Greciei, fiind suspect de gastroentrită. Artistul a petrecut noaptea de marţi în această clinică. Concertul de la Atena, la care urmau să asiste în jur de 20.000 de spectatori, a fost anulat.

Pe site-ul oficial al trupei, managementul Depeche Mode a anunţat, tot marţi, anularea unui alt concert, cel de la Istanbul, pe care formaţia urma să-l susţină ieri seară. Până ieri la prânz, nu existau niciun fel de date concrete cu privire la soarta concertelor următoare, oficialii anunţând doar că turneul se va relua cât de curând, odată cu îmbunătăţirea stării de sănătate a lui Gahan.

Fanii români, ţinuţi în tensiune

În urma anulării show-ului de la Atena, site-urile de ticketing de la care se puteau achiziţiona biletele pentru concertul de la Bucureşti, precum şi magazinele Diverta au sistat vânzarea biletelor. Chiar dacă aşteptau un răspuns din partea managementului Depeche Mode, organizatorii români au cerut sistarea vânzării biletelor.

Zvonurile legate de anularea concertului de la Bucureşti au fost întărite în cursul zilei de ieri de organizatorii bulgari ai unui concert programat la Sofia luni, 18 mai. Aceştia au declarat pentru Mediafax că şi show-ul de la Bucureşti a fost anulat.

Associated Press, care citează agenţia turcă Anatolia, anunţa că Dave Gahan urmează să plece pentru tratament în Statele Unite şi că, în afară de concertul de la Istanbul, şi următoarele două show-uri, cele de la Bucureşti şi Sofia, vor fi anulate. La concertul din parcul Izvor erau aşteptaţi peste 40.000 de fani.

Probleme la început de turneu

Spectacolul de la Bucureşti urma să fie al cincilea concert din „Tour of the Universe“. Turneul a debutat la 6 mai, la Luxemburg, unde au participat 6.000 de fani din toată Europa.
După Luxemburg, trupa a susţinut un concert în Tel Aviv în faţa a 50.000 de spectatori. Show-ul din Bucureşti era primul concert programat în Europa de Est. Depeche Mode a susţinut primul concert în România în vara anului 2006.

Repertoriu promiţător

În cazul în care show-ul de la Bucureşti va fi reprogramat, românii se vor bucura de hit-uri din întreaga istorie a trupei, printre care „Personal Jesus”, „Enjoy The Silence”, „Strange Love”, „Master and Servant” sau „I Feel You”.

După playlist-ul concertelor susţinute la Luxemburg şi Tel Aviv, se pare că cei de la Depeche Mode au ales ca spectacolele din turneu fie compuse mai mult din mari hit-uri, decât din melodiile noi, incluse pe albumul „Sounds of the Universe“.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite