Concerte cu trupe mari în Parcul Crângaşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Festivalul "Maraton la Preoteasa" se va încheie cu o serie de concerte în aer liber. Ele au loc şi astăzi în Parcul Crângaşi, unde vor concerta formaţii precum Iris, Timpuri Noi, Holograf,

Festivalul "Maraton la Preoteasa" se va încheie cu o serie de concerte în aer liber. Ele au loc şi astăzi în Parcul Crângaşi, unde vor concerta formaţii precum Iris, Timpuri Noi, Holograf, VH2 şI Phoenix, aceştia din urmă sărbătorind recent 45 de ani de carieră.

La evenimentul bucureştean vor mai participa Krypton, 15 Grade, Parlament, Talisman, Akcent, Mondial şi Compact, după cum au anunţat organizatorii.

Festivalul "Maraton la Preoteasa" a luat startul în data de 15 octombrie, sărbătorind astfel 70 de ani de activitate a Casei de Cultură a Studenţilor Preoteasa.

În tot acest timp au fost prezentate zeci de spectacole de muzică, teatru şi film, iar printre cei implicaţi în evenimentul aniversar s-au mai numărat Tatiana Stepa, Sarmalele Reci, Semnal M, Nicu Alifantis, Alexandru Andrieş, Viţa de Vie, Luna Amară, Trupa Veche, Berti Barbera, Teodora Enache, Shikar Collective, Tudor Gheorghe, DJ Vasile, Compact. Intrarea la manifestările de astăzi din parcul Crângaşi este, la fel ca pe toată durata manifestării, gratuită.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite