Concerte şi distracţie la Vama Veche

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Astăzi este ultima zi a Festivalului Stufstock Directori, economişti, avocaţi, dar şi muncitori de rând, studenţi şi elevi au renunţat la barierele sociale şi au devenit, pentru trei

Astăzi este ultima zi a Festivalului Stufstock

Directori, economişti, avocaţi, dar şi muncitori de rând, studenţi şi elevi au renunţat la barierele sociale şi au devenit, pentru trei zile, vamaioţi.

În cele trei zile ale festivalului din Vama Veche, pe scenele de la Marina Park şi Spice Club au urcat 11 trupe din străinătate şi 15 din România.

Capetele de afiş ale ediţiei cu numărul şase sunt celebrii metalo-violoncelişti de la Apocalyptica, dEUS, cu noul lor album "Vantage Point", lansat în Europa în aprile 2008, şi violonistul Jean-Luc Ponty, care vine cu un proiect fusion jazz-rock.

Din România, au fost prezenţi la eveniment The Amsterdams, Byron, Harry Tavitian şi Cserey Csaba, care nu mai au nevoie de nicio prezentare. Surpriza celei de-a şasea ediţii este Farfarello, înfiinţată acum 25 de ani de Mani Neumann, trupă aflată pentru a doua oară la Stufstock.

Farfarello, care are în componenţă doi membri ai trupei Phoenix, va concerta în ultima seară a festivalului. Nguyên Lê vine din Franţa pentru a-l celebra la Vama Veche pe Jimi Hendrix în ultima seară a festivalului.

"Salvaţi Vama Veche"

Cine spune Stufstock nu spune numai Vama Veche, muzică bună şi distracţie, ci şi manifest pentru o atitudine mai corectă faţă de mediu. Anul acesta, participanţii au spus "NU" vânătorii în parcurile naţionale. La Stufstock a fost lansat şi proiectul "Constituţia zonelor protejate", un decalog pentru zonele naturale din România, cu informaţii şi recomandări pentru un management mai sănătos al acestor spaţii.

Stufstock este un eveniment iniţiat de mişcarea "Salvaţi Vama Veche" şi are drept scop păstrarea spiritului original al staţiunii. La Stufstock 6, publicul a fost informat cu privire la problemele parcurilor naţionale, ale rezervaţiilor naturale de orice fel şi la soluţiile pentru protejarea lor. În acelaşi timp, sunt strânse semnături de susţinere pentru textul "Constituţiei zonelor protejate". Biletul pentru o zi la festival costă 75 de lei.

Programul ultimei seri

20:00 The Others
20:50 Farfarello
21:40 Harry Tavitian&Cserey Csaba
22:30 Jean-Luc Ponty and His Band
23:45 Nguyên Lê
00:35 Kora Jazz Trio

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite