Concert de orgă la Biserica Reformată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Festivalul  „Toamna Muzicală Clujeană” continuă astăzi, de la ora 19.30 cu un spectacol al organistul braşovean Eckart Schlandt. Profesorul de orgă va concerta la Biserica Reformată

Festivalul  „Toamna Muzicală Clujeană” continuă astăzi, de la ora 19.30 cu un spectacol al organistul braşovean Eckart Schlandt. Profesorul de orgă va concerta la Biserica Reformată din Strada Kogălniceanu, piese preclasice şi romantice de J. Krieger, J.S. Bach, G. A. Merkel, J.G. Rheinbergen, O. Messiaen şi G. Enescu. Mâine, de la ora 19.00, în Sala Studio a Academiei George Dima, Trio Haydn din Austria va susţine un program din Haydn şi Schubert.

Ars nova la cota 40

Marţi de la ora 19, la Academia de Muzică, formaţia instrumentală Ars Nova, dirijată de compozitorul Cornel Ţăranu, aniversează 40 de ani de la înfiinţare, cu un program de muzică contemporană de Dora Cojocaru, Ştefan Niculescu, Tiberiu Olah, Dan Dediu, Ianis Xenaxis şi Ţăranu.

Miercuri de la ora 19, la Academia de Muzică, cuplul Bianca - soprană şi Remus Manoleanu - pian interpretează împreună cu Corul Filarmonicii, lieduri şi coruri din creaţia compozitoruui Max Eisikovits, fost rector al Conservatorului clujean.

Prima săptămână a Festivalului se încheie vineri,la ora 19, cu Simfonia a V-a în Si bemol major, interpretată de Filarmonica Transilvania.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite