Concert în memoria lui Luciano Pavarotti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Românii care l-au iubit dintotdeauna pe Luciano Pavarotti au astăzi un motiv în plus să-şi amintească de el şi să îl omagieze. Concertul susţinut de marele tenor în 11 august 2000 (ziua

Românii care l-au iubit dintotdeauna pe Luciano Pavarotti au astăzi un motiv în plus să-şi amintească de el şi să îl omagieze. Concertul susţinut de marele tenor în 11 august 2000 (ziua eclipsei totale de Soare) în Piaţa Constituţiei, va rămâne veşnic în inimile melomanilor, şi nu numai, ca un moment cu totul special, un eveniment deosebit pentru lumea artistică de la noi. Prin urmare, dispariţia marelui artist i-a determinat pe toţi cei care l-au adorat să îi aducă un ultim omagiu.

George Dragomir, concert în memoria marelui tenor

Generaţia foarte tânără, reprezentată de tenorul George Dragomir, în vârstă de aproape 20 de ani, (absolvent al Liceului de muzică "Dinu Lipatti" şi recent admis la Conservatorul din Braşov) organizează astăzi, 22 septembrie, orele 18:30, un concert clasic în memoria marelui Luciano Pavarotti.

La evenimentul care va avea loc la Palatul Şuţu - Muzeul Municipiului Bucureşti vor participa, alături de George Dragomir, în calitate de invitaţi, soprana Elena Ghiţă, soprana Ana-Maria Szekely, mezzo-soprana Zela Saita, baritonul Andrei Cheteles - Cluj, violonistul Daniel Oberan de la Liceul de muzică "George Enescu".

Acompaniază pianista Livia Tudor. Potrivit tânărului organizator, spectacolul va începe cu un moment de reculegere în memoria marelui Luciano, "Il Dio" cum îi spuneau toţi cei care l-au apreciat şi l-au aplaudat nu o dată zeci de minute în şir!

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite