Conacele şefului Gărzii Financiare Bucureşti, Stelică Constantin Barna

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În ediţia print din „Adevărul” de mâine citiţi despre bogăţia dobândită de Stelică Constantin în trei ani de când este la conducerea Gărzii Financiare din Capitală. Moşia  nu se regăseşte în declaraţiile sale de avere.

În ediţia de astăzi, „Adevărul” a dezvăluit  cum şeful Gărzii Financiare şi-a trecut firma cu datorii de 6, 7 milioane de euro în contul unui amărât din Republica Moldova. Seria dezvăluirilor va continua mâine cu averea lui Stelică Constantin Barna din comuna Ciocârlia, judeţul Ialomiţa.

Familia lui Barna deţine mai multe case la Ciocârlia. Construcţia „cartierul de vile” al familiei Constantin a început imediat ce mezinul Stelică a ajuns şeful Gărzii Financiare Bucureşti.  A lui este şi cea mai arătoasă proprietate din sat, înălţată sfidător peste celelalte case bătrâneşti, cele mai multe dărăpănate. Stelică şi-a tras chiar pe malul lacului o  vila cu etaj cu o suprafaţă care trece de 500 de metri pătraţi. Şi ca totul să fie bine, proprietatea are şi un ponton pe lacul comunei.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite