Comuna Orlatul are canalizare şi staţie de epurare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cel de-al treilea proiect SAPARD pentru canalizare şi staţie de epurare din judeţul Sibiu a fost finalizat în comuna Orlat, unde a avut loc recepţia lucrărilor. Evenimentul a reunit numeroase

Cel de-al treilea proiect SAPARD pentru canalizare şi staţie de epurare din judeţul Sibiu a fost finalizat în comuna Orlat, unde a avut loc recepţia lucrărilor.
Evenimentul a reunit numeroase oficialităţi din judeţ. "Iată că cea de-a treia unitate administrativă din judeţul nostru beneficiară de fonduri europe a ajuns să finalizeze lucrările pentru canalizare şi staţia de epurare", a spus preşedintele Martin Bottesch. Investiţia s-a ridicat la 1 milion de euro, sumă provenită din fonduri SAPARD nerambursabile şi face parte dintr-un program de dezvoltare rurală a comunei, ce include extinderea reţelei de gaz, introducerea apei potabile şi refacerea drumurilor comunale, ultimele două obiective fiind în faza de proiectare. Staţia de epurare are în prezent o capacitate de 5.000 de consumatori, în condiţiile în care comuna Orlat are 3.300 de locuitori. În ceea ce priveşte reţeaua de canalizare, până în prezent aceasta acoperă doar 60% din localitate.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite