Comuna Helegiu are site de internet

0
Publicat:
Ultima actualizare:

despre aşezare, geografie, localităţi, instituţii şi date de contact. Nu lipsesc nici hotărârile Consiliului Local Helegiu şi nici informaţii despre proiectele aflate în curs de realizare.

despre aşezare, geografie, localităţi, instituţii şi date de contact. Nu lipsesc nici hotărârile Consiliului Local Helegiu şi nici informaţii despre proiectele aflate în curs de realizare. Conferinţa de presă organizată pentru lansarea oficială a site-ului a prilejuit primăriţei din Helegiu şi un bilanţ, la doi ani de mandate. "Nu mi-am propus să schimb lumea, am vrut doar - şi vreau în continuare - să schimb în bine viaţa oamenilor. Mi-am propus multe, nu am reuşit să fac tot ce mi-am propus, dar nu-mi este ruşine să-mi recunosc neîmplinirile. Însă putem spera că, odată cu promovarea imaginii comunei şi a oportunităţilor de aici, cineva va fi interesat să investească. Putem spera că ai noştri concetăţeni, plecaţi la muncă în străinătate, se vor putea întoarce oricând şi vor investi bruma de avere aici, acasă", a declarat primarul comunei Helegiu, Mihaela Bădic. La rândul său, consilierul judeţean Valerian Vreme a precizat că "lansarea site-ului comunei Helegiu este o altă etapă în informatizarea şi deschiderea către lume a acestei comunităţi locale. Cred că transparenţa este tot mai mare şi este foarte important faptul că se accesează programe PHARE şi de alte tipuri pentru modernizarea administraţiei locale". Pe site-ul comunei Helegiu, cei interesaţi pot găsi datele de contact ale primarului, viceprimarului, secretarului şi altor angajaţi ai primăriei. În curând, fiecare instituţie din comună va avea pe site fotografii şi informaţii şi oricine va putea afla mai multe despre fiecare şcoală, biserică, cămin cultural sau alt obiectiv din comună.

Site-ul comunei Helegiu poate fi accesat la adresa www.helegiu.ro, însă nu a fost finalizat în totalitate. Primarul Mihaela Bădic a precizat că pe site va exista şi un forum, util celor care vor dori să discute despre problemele comunei. Este de aşteptat ca site-ul să găzduiască şi declaraţiile de avere ale aleşilor locali precum şi alte informaţii utile locuitorilor. Toate acestea vor fi realizate în următoarele săptămâni. Primăria a încheiat şi un contract de mentenanţă cu o firmă de specialitate, astfel încât site-ul va fi actualizat periodic.

"Nu mi-am propus să schimb lumea, am vrut doar - şi vreau în continuare - să schimb în bine viaţa oamenilor"
Mihaela Bădic

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite