Comisarul escroc rămâne fără avere

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Comisarul Stelică nu îşi poate justifica averea
Comisarul Stelică nu îşi poate justifica averea

Stelică Constantin Barna, fostul comsiar şef al Gărzii Financiare Bucureşti demis în urma unei investigaţii „Adevărul", este la un pas de a rămâne fără 750 de mii de euro, bani pe care nu îi poate justifica.

Comisia de Cercetare de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti a admis astăzi sesizarea Agenţiei Naţionale de Integritate(ANI) şi a sesizat Curtea de Apel pentru confiscarea averii nejustificate a lui Stelică Constantin Barna.Inspectorii ANI descoperiseră în iunie că averea funcţionarului public era cu 740.776 euro mai mare faţă de veniturile realizate în perioada 2004 - 2011, sumă pe care Barna nu a putut-o justifica.


În aceeaşi lună o investigaţie paralelă a ziarului „Adevărul" legată tot de averea comsiarului şef a dus la suspendarea lui Barna din funcţia de conducere deţinută la Garda Financiară Bucureşti. Reporterii au descoperit cum firma lui Stelică Constantin Barna a fost pasată unui şomer din Basarabia cu scopul înstrăinării unor datorii de 6,7 milioane de euro. Astfel Barna pusese în practică metodele aplicate de evazioniştii pe care el ar fi trebuit să-i prindă.

Vezi AICI articolul care au dus la suspendarea din funcţie a comisarului.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite