Componenţa comisiei care verifică plagiatul lui Ponta a fost schimbată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Consiliul Național de Atestare a Titlurilor Diplomelor și Certificatelor Universitare (CNATDCU) va discuta vineri dimineață, de la ora 9.00, despre acuzațiile de plagiat aduse premierului Victor Ponta. Cu doar o zi, înainte, joi, membrii comisiei au fost schimbaţi.


În această după-amiază, Ministerul Educației, Cercetării, Tineretului și Sportului a schimbat componența comisiei care va lua în discuție cazul Ponta, au declarat surse oficiale citate de digi24.ro.

Mai precis, celor 20 de membri li s-au adăugat alți 25.
Ministrul interimar al Educației a confirmat că a dat un ordin de ministru prin care mărește numărul de profesori care fac parte din CNATDCU la 45.

„Am adoptat un ordin de ministru prin care am schimbat regulamentul de funcționare al consiliului. Ordinul l-am trimis către Monitorul Oficial și va intra în vigoare odată ce este publicat. Mâine vom trimite adrese către toate universitățile pentru ca ele să propună oamenii care să facă parte din consiliu", a declarat Liviu Pop.

Ministrul interimar a mai spus că a dizolvat consiliul general, iar actualii profesori din CNATDCU mai sunt membri până miercuri.

„Dacă cei 20 de profesori vor fi propuși de universități, atunci ei vor fi membri în continuare", a spus Liviu Pop.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite