UPDATE Atacatorul de poştă şi complicele lui au primit mandate de arestare pentru 29 de zile, dar au făcut recurs

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Magistraţii de la Judecătoria sectorului 6 Bucureşti au emis mandate de arestare pentru 29 de zile pentru atacatorul de la oficiul poştal din Drumul Taberei şi pentru complicele său, însă cei doi au atacat decizia cu recurs.

Complicele bărbatului care a luat ostatici luni într-un oficiu poştal din cartierul bucureştean Drumul Taberei fusese reţinut de poliţişti.

Se pare că acesta l-a însoţit pe atacator şi chiar a participat la acesta. Complicele a intrat şi el în oficiul poştal şi a blocat uşa, împiedicându-i pe cei dinăuntru să iasă. Se pare că acestuia i s-a făcut ulterior frică şi a fugit, fiind prins pe parcursul nopţii în judeţul Vâlcea.

El a primit un mandat de reţinere pentru 24 de ore, iar marţi dimineaţa a fost adus la Judecătoria sectorului 6 pentru a primit mandat de arestare pentru 29 de zile.

Un bărbat înarmat cu un topor şi un cuţit a intrat luni în oficiul poştal de pe strada Romancierilor, din Sectorul 6 al Capitalei, şi a început să ameninţe că îi taie pe angajaţii unităţii. Bărbatul se numeşte Florin Niedbala şi este de două zile în Bucureşti.

Aceştia au anunţat imediat poliţia, iar un echipaj de la ordine publică l-a imobilizat pe agresor.

Oficialii din Poliţia Capitalei au precizat că nicio persoană nu a fost rănită.

O angajată a oficiului poştal a fost dusă în stare de şoc la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, a declarat purtătorul de cuvânt al Companiei Naţionale Poşta Română, Dan Dumitrescu.

El a precizat că, din primele informaţii, se pare că agresorul "are antecedente medicale".

Acesta voia să discute cu jurnaliştii şi cerea "alipirea României de Moldova" şi "taxe ca în Italia", au precizat sursele citate.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite