Companiile de IT fac angajări

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tinerii absolvenţi care îşi caută un loc de muncă în domeniul IT au de ales între ofertele mai multor companii multinaţionale. Firma SCC Service România, care a deschis o filială în

Tinerii absolvenţi care îşi caută un loc de muncă în domeniul IT au de ales între ofertele mai multor companii multinaţionale.

Firma SCC Service România, care a deschis o filială în urmă cu două zile în Iaşi, caută 250 de oameni, iar Embarcadero Technologies va chema la interviu alte 40 de persoane.

„Căutăm oameni pentru segmentele tehnologii compilatoare şi motoare de baze de date, atât specialişti, cât şi juniori care  au posibilitatea de a promova în timp”, explică Adrian Andrei, general manager la Embarcadero România.

AVANTAJE  suplimentare PENTRU SALARIAŢI

Alte companii din domeniul IT care fac angajări sunt Siemens VDO, Ness, Continental Corporation, MIND Software şi QNET International, care au însă mai puţine posturi disponibile. „Compania a postat pe pagina de internet câteva zeci de posturi pentru care caută oameni.

Cei care doresc să afle mai multe informaţii pot consulta rubrica „Careers” de pe pagina http://ro.vdo.com/careers/”, a explicat Alina Bratu, Public Relations în cadrul Siemens VDO Automotive SRL. Printre avantajele promise de angajatori se află şi asigurările de sănătate, posibilitatea de a contracta credite mai avantajoase la bănci sau abonamente la sala de sport.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite