Comisar-şef băut la volan a provocat un accident rutier

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şeful Serviciului Economic din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Botoşani a provocat aseară un accident în trafic, aflîndu-se sub influenţa alcoolului. Comiasul-şef Vasile

Şeful Serviciului Economic din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Botoşani a provocat aseară un accident în trafic, aflîndu-se sub influenţa alcoolului.

Comiasul-şef Vasile Calimandriuc, aflat la volanul unui autoturism Audi A4, nu a acordat prioritate şi a intrat în coliziune cu un autoturism Skoda care circula regulamentar. Şeful Serviciului Economic a încercat să muşamalizeze accidentul şi i-a propus lui Mugurel Horbovanu, şoferul autoturismului avariat, suma de 1.500 de lei.

Acesta din urmă a refuzat însă banii poliţistului şi a sesizat colegii acestuia. Horbovanu a spus ulterior că i s-a părut ciudat că i se ofereau acei bani, din moment ce maşina sa nu avea nicio zgârietură. Cei de la Poliţia Rutieră au stabilit că Vasile Calimandriuc avea o alcoolemie de 0,38 în aerul respirat. Comisarului-şef i-a fost reţinut permisul de conducere pentru 3 luni şi i s-a aplicat o amendă de 350 de lei.

În plus, şeful Serviciului Economic va fi anchetat disciplinar de o comisie a Inspectoratului Poliţiei Judeţene Botoşani.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite