Colegii lui Adrian Sobaru: "Stătea pur şi simplu acolo, nu făcea nimic care să ne atragă atenţia"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Electricianul TVR s-a aruncat în gol de la balconul Parlamentului
Electricianul TVR s-a aruncat în gol de la balconul Parlamentului

Nimic din comportamentul lui Adrian Sobaru, angajat TVR şi tată a doi copii, nu anunţa ceea ce avea să se întămple, spun colegii lui. Adrian Sobaru s-a aruncat însă joi de la un balcon în sala de plen a Parlamentului, unde se discuta moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Emil Boc.

Atunci când a sosit la Parlament, nimic din comportamentul lui Adi Sobaru nu trăda intenţia de a comite gestul extrem. El a dat mână cu colegii de breaslă, a stat de vorba cu ei şi "nu dădea semne de nervozitate", a povestit unul dintre jurnalişti.

EXCLUSIV Medicul-deputat care a acordat primul ajutor protestatarului din Parlament: „Îi curgea sânge din nas. Risca să se înece

Bărbatul a  urcat apoi la una din lojele de la etajul 1, unde a stat liniştit până la un moment dat, când Emil Boc şi-a început discursul. "Stătea pur şi simplu acolo, nu făcea nimic care să ne atragă atenţia", a declarat unul dintre inspectorii care se ocupă de pază în Parlament. 

Adi Sobaru s-a urcat apoi pe balustradă balconului, a întins mâinile în lateral şi s-a aruncat în gol, căzând în plen, peste una dintre băncile destinate parlamentărilor.

Bărbatul, în vârstă de 40 de ani, era angajat ca electrician al TVR. Acesta s-a aruncat de la un balcon, situat la al doilea etaj, chiar înainte de discursul premierului Emil Boc. Înainte de a se arunca, bărbatul a strigat: "Aţi luat mâncarea de la copii" şi "Pentru tine Boc". Bărbatul era îmbrăcat într-un tricou pe care scria: "Ne- aţi  ucis viitorul". În cădere, bărbatul a rupt un pupitru.

Adrian Sobaru este tatăl a doi copii, dintre care unul autist.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite