Cod galben de ninsori şi ploi din această noapte până mâine la ora 18.00

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ninsorile revin în ţară
Ninsorile revin în ţară

Administraţia Naţională de Meteorologie /ANM/ a emis, vineri, o nouă avertizare meteo de Cod Galben pentru ploi, valabil pentru 25 de judeţe din nord-est, centru şi sud-vest.

UPDATE Hidrologii au emis o avertiyare de Cod Galben pentru sudul şi estul ţării Avertizarea a intrat în vigoare de azi, la ora 14.00 şi e valabilă până duminică la ora 16.00 Toate porturile din judeţul Constanţa au fost închise din cauza vremii.

Citiţi şi:

O nouă avertizare Cod Galben: ploi abundente şi lapoviţă la sfârşit de săptămână

Craiova: Un nou cod galben în Oltenia timp de 18 ore

Codul galben intră în vigoare din această seara la ora 00.00 şi va ţine până pe 13 februarie, ora 18.00. În sud-vestul, nord-estul ţării şi în zona de munte. va ninge, iar în restul judeţelor atenţionate vor predomina ploile, cantităţile de apă urmând a depăşi local 25 litri/mp şi, izolat, 35 litri/mp.

Pe alocuri, vor exista condiţii de polei, iar, temporar, vântul va avea intensificări susţinute viscolind ninsoarea, mai ales în zona montană.

În sudul şi estul Munteniei, inclusiv Bucureşti, precum şi în Dobrogea, se anunţă ploi şi intensificări ale vântului. Cantităţile de apă pot depăşi 15l/mp.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite