Cocaină de 50 milioane euro, descoperită la Agigea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O captură impresionantă de droguri a fost făcută în Portul Constanţa Sud Agigea. Peste o tonă de cocaină, valorând 50 milioane euro, a fost descoperită în urma unui control, într-un container importat din Brazilia.

Surse din cadrul Direcţiei Generală a Vămilor au confirmat faptul că la jumatatea lunii decembrie, în Portul Agigea a fost lăsat un container plin cu lemn de cedru care fusese importat din Brazilia şi care ar fi trebuit să ajungă la o societate comercială din Banat.

Aceleaşi surse sustin că s-a ştiut de existenţa drogurilor încă de la început, numai că autorităţile au aşteptat ca un reprezentant al firmei importatoare să vină la Constanţa pentru a ridica containerul.

Acest lucru s-a şi întâmplat de altfel astăzi dimineaţă, moment în care vameşii, poliţiştii de frontieră şi ofiţerii de la Crimă Organizată şi Antidrog au deschis containerul. Printre bucăţile de lemn de cedru au descoperit zeci de pliculeţe cu praf alb, cel mai probabil cocaină de cea mai buna calitate.

Autorităţile refuză deocamdată să ofere informaţii despre captură, dar au confirmat că este vorba despre cea mai mare cantitate de droguri descoperită în Portul Constanţa. În urmă cu patru ani, tot în Portul Constanţa Sud Agigea au fost descoperite într-un container peste 200 kilograme de heroină.

Pe piaţa neagră, un kilogram de cocaină se vinde chiar şi cu 50.000 euro.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite