Coadă la Vila Dante. Pe trotuar scrie: "Spre vila lui Dottore Ponta" şi "Dante nu a plagiat"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sute de persoane s-au adunat în faţa Vilei Dante încă de la primele ore ale dimineţii, pentru a o vizita.

UPDATE: 18.50. O bătrâna a intrat cu picioarele în piscina din Vila Dante. "E din banii noştri, avem voie să intrăm şi noi în ea", a spus femeia, care a cerut apoi un prosop să se şteargă. Angajaţii RA-APPS şi jandarmii au scos-o din piscină şi au mustrat-o verbal.

UPDATE 13.34 Un bătrân aflat la coadă a leşinat şi a necesitat îngrijiri medicale.

UPDATE 13.05 Coada la Vila Dante s-a extins, astfel, cei care vor să o viziteze stau mai bine de o oră pentru a intra în imobil.

UPDATE 12.55 Un jurnalist a fost reţinut de către jandarmi pentru că ar fi incitat mulţimea aflată la coadă. Mai mulţi tineri i-au strigat jurnalistului: "Vagabondule!". Pentru că nu a fost depusă plângere împotriva lui, el a fost eliberat. Jurnalistul a spus, însă, că va face el plângere împotriva celor care l-au reţinut.

UPDATE 12.52 La Vila Dante intră circa 500 de vizitatori pe oră.

Guvernul a decis, ieri, să declare dumincă ziua porţilor deschise la vila despre care premierul Victor Ponta susţine că urma să intre în propietatea preşedintelui suspendat, Traian Băsescu. Vezi aici detalii!

Deşi porţile Vilei Dante s-au deschis la ora 10.00, în mai puţin de o oră sute de persoane stăteau la coadă, pe trotuar, pentru a putea vizita luxosul imobil.

Pe trotuarul şi pe gardul Vilei Lac 3, reşedinţa preşedintelui suspendat Traian Băsescu, aflată în vecinătatea Vilei Dante, erau scrise următoarele mesaje: "Spre vila lui Dottore Ponta" şi "Dante nu a plagiat".

VEZI AICI O FOTOGALERIE DE LA VILA DANTE

Înainte de deschiderea porţilor la Vila Dante, câţiva dintre cei care aşteptau să o viziteze, în special pensionari, au huiduit-o şi jignit-o pe Ioana Băsescu, fiica cea mare a preşedintelui suspendat. Ioana Băsescu a trecut prin faţa lor purtând un tricou alb pe care scria "Absent motivat" şi cu un aparat de fotografiat atârnat de gât. Ioana Băsescu a plecat din zonă în jurul orei 11.00 la bordul unei maşini pe care era inscripţionat acelaşi mesaj. Vezi aici detalii!

FOTOGALERIE DE LA PELERINAJUL CURIOŞILOR LA VILA DANTE

FOTOGALERIE DE LA VILA DANTE

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite