Balerina rănită la Costineşti vrea înapoi pe scenă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andreea Drăgoi în timpul repetiţiilor, înainte de accident
Andreea Drăgoi în timpul repetiţiilor, înainte de accident

Andreea Drăgoi (22 de ani) crede că va reveni pe scenă în maximum trei luni, după o ultimă operaţie pe care mai trebuie să o suporte. Tânăra s-a aflat la un pas de moarte vara trecută când, în urma unui accident, a căzut de la etajul trei al unui bloc.

Balerina lucra ca animatoare într-un club din Costineşti. În noaptea de 11 august a părăsit clubul Gossip din localitate, unde se dusese să se distreze cu două prietene, alături de impresarul Corneliu Ladin. Au ajuns într-un apartament şi, după puţin timp, Andreea a căzut de la balconul aflat la etajul trei. Tânăra nu-şi mai aminteşte foarte multe din acea seară.

A fost internată la secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Clinic de Urgenţă Constanţa, iar apoi a fost transferată la Cluj. Andreea a stat în comă mai mult de două săptămâni.

„Am avut mâna ruptă, hematom, coaste rupte, bazin şi cap fracturate", a povestit Andreea. Curând, ea va mai trece printr-o operaţie, la mâna pe care a avut-o fracturată. „După aceea, sper ca în trei luni să revin pe scenă", a adăugat balerina. Clujeanca e încă în recuperare, pe care o face la o sală de aerobic din oraş.

Are locul păstrat

Gabriela Rusu, coordonatoarea corpului de balet al Operei Maghiare din Cluj-Napoca, consideră că însănătoşirea atât de rapidă a tinerei e un miracol.

Gabriela a declarat că va păstra locul Andreei, care va fi primită cu braţele deschise când va reveni. „E o dansatoare nemaipomenită. Depinde de organismul ei cât de repede va putea să urce din nou pe scenă", a declarat profesoara de balet. Aceasta a adăugat că stagiunea se încheie în iunie, iar Andreea ar putea să-şi reia activitatea în cadrul corpului de balet din luna septembrie.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite