Cluj: Patru concerte tari la TIFF 2009

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cluj: Patru concerte tari la TIFF 2009
Cluj: Patru concerte tari la TIFF 2009

Patru evenimente muzicale live vor încinge atmosfera în curtea Muzeului de Artă, la TIFF Meeting Point, pe parcursul festivalului de film.

Miercuri, 3 iunie, de la ora 21.30, în cadrul Zilei Maghiare, cântă sZempöl. Fondată în 2007, şi având în componenţa sa şapte membri, formaţia este recunoscută pentru complexitatea de stiluri muzicale abordate, începând cu muzica progressive şi etno şi continuând cu stilul drum and break.

Joi 4 iunie, de la ora 21.30, în cadrul secţiunii Focus Moldova, se petrece în ritmurile melodiilor semnate de trupa Snails. Snails au debutat cu albumul „Undeva”, lansat în 2005 în România şi Republica Moldova.

În toamna anului 2007, formaţia a lansat cel de-al doilea album „Nu-mi pasă”, care s-a bucurat de un binemeritat succes.

Vineri, 5 iunie, seara este rezervată unui alt eveniment muzical. De la 21.30, toti clujenii sunt invitaţi la concertul extraordinar susţinut de Grimus. Succesul notabil al trupei a fost înregistrat la sfârşitul anului 2005, odată cu piesa „Solitude”, care a câştigat şi Premiul Piesa Anului, oferit de Radio City Fm.

Până în 2007, Grimus era invitată deja la toate festivalurile de muzică importante din România, iar în 2008, eforturile  trupei au fost îndreptate în direcţia lansării albumului lor de debut „Panikon”, care s-a bucurat de critici pozitive.

Seria concertelor de la Meeting Point se termină sâmbătă, 6 iunie, în prezenţa uneia dintre cele mai de succes formaţii  din România: AB4.

Fondată în anul 2000, trupa a fost influenţată de nume precum Soungarden, Nirvana, Alice in Chains, Sonic Youth, Placebo şi Limp Bizkit.

Trupa va putea fi ascultată începând cu ora 21.30 la TIFF Meeting Point.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite