Cluj-Paris, zbor low-cost

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Wizzair introduce la Cluj patru noi destinaţii spre Europa. Din 18 decembrie, aeronavele companiei low-cost vor zbura la Paris, iar din primăvara anului viitor, spre Madrid, Bologna şi Veneţia. De

Wizzair introduce la Cluj patru noi destinaţii spre Europa. Din 18 decembrie, aeronavele companiei low-cost vor zbura la Paris, iar din primăvara anului viitor, spre Madrid, Bologna şi Veneţia. De asemenea, frecvenţa zborurilor pentru destinaţiile vechi - Barcelona, Londra, Dortmund, Milano şi Valencia - se va dubla. Pentru a-şi atinge obiectivul, Wizzair va achiziţiona pentru Cluj o nouă aeronavă Airbus A320, pe lângă cea existentă, şi va angaja 70 de persoane. În ceea ce priveşte ruta internă Bucureşti - Cluj-Napoca, aceasta va fi reintrodusă din vara viitoare.

Creştere de 50%

Potrivit şefului de operaţiuni din cadrul companiei, Luke Farajallah, România este cea mai bună piaţă de dezvoltare pentru Wizzair, în condiţiile în care operatorul înregistează aici o creştere de 50% pe an, cu zece procente peste medie. Până acum, de pe Aeroportul din Cluj au zburat cu Wizzair 300.000 de pasageri, dintr-un milion de pasageri, cîţi s-au înregistrat în ţară.

Terminal nou

Infrastructura în continuă dezvoltare a aeroportului este un atu pentru operatorul low-cost. După ce terminalul de sosiri a fost inaugurat anul acesta, în februarie 2009 va fi gata şi cel de plecări. Investiţia totală se ridică la 40 de milioane de euro.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite