Mătuşa premierului a fost omorâtă de un şofer beat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Viorel Mihuţ, şoferul care a provocat accidentul
Viorel Mihuţ, şoferul care a provocat accidentul

Una dintre mătuşile premierului Emil Boc, Floare Abrudan (74 de ani), a murit luni în drum spre spital, după ce a fost lovită de o maşină.

Floare şi sora ei, Suzana Coza, au fost luni în vizită la mama premierului, în Răchiţele, judeţul Cluj. După prânz, au pornit pe jos către casă, în localitatea din apropiere, Scrind. Pe drum au fost lovite de un Volkswagen condus de către Viorel Mihuţ (39 de ani), din Răchiţele, care se urcase băut la volan. Potrivit poliţiştilor, bărbatul venea de la Huedin şi avea o alcoolemie de 0,75 în aerul expirat.

Mai citeşte şi:

Accident soldat cu înjurături!

Suzana Coza (59 de ani) a supravieţuit loviturii. Ea a fost transportată la spitalul din Huedin cu ambulanţa şi a fost externată tot luni. Mama lui Emil Boc, Ana, a povestit că cele două surori nu o mai vizitaseră de mult: „Au fost la mine şi au stat vreo oră. Au adus nişte plăcintă, s-au bucurat că m-au văzut. N-au mai fost pe la mine de la Bobotează. Au plecat, şi după 10 minute a venit o maşină şi ne-a spus că e moartă".

Fratele premierului, Ioan, spune că Emil Boc a aflat imediat despre accident. „A zis că nu crede că va reuşi să ajungă la înmormântare", a precizat Ioan Boc. Şoferul a fugit de la locul accidentului, dar a fost găsit de poliţişti câteva minute mai târziu, în casa sa din Răchiţele. Ieri, judecătorii din Huedin i-au dat mandat de arestare pentru 29 de zile. Viorel Mihuţ riscă între 1 şi 5 ani de puşcărie pentru omor din culpă. Potrivit unui văr de-al său, Viorel Mihuţ băuse palincă înainte de a se urca la volan.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite