Cluburile clujene revin în forţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cluburile clujene revin în forţă
Cluburile clujene revin în forţă

Viaţa de noapte va fi animată de nume precum Nightlosers, Trupa Veche sau Steve Lawler. Localurile clujene nu renunţă la concertele mari în noul sezon, iar unele dintre acestea îşi aşteaptă clienţii cu un design nou.

Majoritatea cluburilor clujene şi-au diminuat activitatea pe timpul verii, iar altele au fost închise. Chiar dacă oraşul de pe Someş a fost unul extrem de sărac în evenimente în această perioadă, viaţa de noapte „reînvie“ odată cu revenirea studenţilor în oraş.

Managerii cluburilor încearcă să-şi atragă clienţii cu evenimente în care atmosfera va fi animată de artişti de renume internaţional. În plus, unele localuri vor reveni cu un nou „look“.

Midi revine cu un nou concept şi design

Clubul Midi va fi primul care va da startul unui nou sezon de clubbing. Acesta va reveni în forţă vineri, 4 septembrie, cu o petrecere ce se anunţă a fi una incendiară. Cunoscutul DJ Steve Lawler va fi invitatul special al „ReOpening Party“, un artist ce se află în topul celor mai valoroşi DJ din lume, înaintea unor nume cu notorietate precum Martin Solveig, Timo Maas, Tom Novy sau Prodigy. „Clubul va avea un nou design realizat de Sany Stranszky, va fi un concept nou, dar amplasamentul nu va fi schimbat“, a declarat Cristian Tomoioagă, managerul clubului Midi.

Cluburile My Way şi Janis revin la programul de sezon începând cu data de 2 octombrie. În primul dintre acestea va fi pusă în scenă, în fiecare miercuri seara, o piesă de teatru underground, iar joi va avea loc un concert cu un artist de valoare.

Trupele care vor cânta aici în luna octombrie sunt Mihai Mărgineanu, AG Weinberger, Nightlosers şi Trupa Veche.

Janis Stuf se deschide cu Fără Zahăr

Noul „Janis-Stuf“ va fi deschis la data de 18 septembrie, printr-un concert live susţinut de formaţia Fără Zahăr. Localul va funcţiona non-stop în fostul complex Nera, pe cinci segmente: club, bistro, cafenea, bibliotecă şi fast-food şi se vrea în spiritul din Vama Veche. Clubul Diesel va fi deschis zilnic începând cu 1 octombrie.

Printre evenimentele organizate de Diesel se numără concertul celor de la Parov Stelar, pe 26 septembrie, din Polus Center, dar şi un nou concert Buena Vista Social Club, la data de 5 octombrie, la Sala Sporturilor.

În ceea ce priveşte clubul Bamboo, data deschiderii acestuia nu a fost încă stabilită. „Pe 3 septembrie vom avea o şedinţă, abia atunci vom şti acest aspect”, a declarat Artur Orban, managerul localului.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite