Clienţii vacanţelor de lux „Radisson“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zeci de mii de euro au fost consumaţi în excursii de lux în care au fost Ciprian Nistor şi Andrei Nadasdy sau persoane importante din oraş. Vacanţele au fost contractate prin operatorul

Zeci de mii de euro au fost consumaţi în excursii de lux în care au fost Ciprian Nistor şi Andrei Nadasdy sau persoane importante din oraş. Vacanţele au fost contractate prin operatorul Varbittour, care a ajuns şi el pe lista păgubiţilor.

Conform lichidatorului Radisson, au fost contractate servicii turistice în valoare totală de 149.490 lei. Patronii Radisson au plătit numai 82.318 lei, iar peste 67.000 de lei au uitat să-i mai achite. Pe banii celor care plătiseră apartamente sau pe datoria la Varbittour, Nistor şi Nadasdy au fost în destinaţii exotice.

Nistor s-a lăsat fotografiat cu o vedetă din Bucureşti, Adina de la Heaven, într-o astfel de călătorie. Cea mai scumpă excursie, din categoria celor pe care Nistor a uitat să le mai plătească, s-a efectuat în Antalya,în august 2007, şi a costat Varbittour 20.782 lei. Nistor s-a cazat la hotelul de 5 stele Rixos Premium însoţit de Raluca Burac. Nadasdy a fost şi el într-o excursie pe care nu a mai achitat-o, în valoare de 10.832 lei, în Las Palmas, cu Diana Maria Manciu.

Olari în Franţa,fiul lui în Antalya

Printre funcţionarii pentru care Radisson a contractat excursii de la Varbittour este şi şeful Gărzii Financiare Timiş, Ionel Olari, pentru care s-au plătit din conturile Radisson, în 2006, peste 11.000 de lei. În toamna anului 2007, în perioada 30 august – 9 septembrie, şi fiul lui Olari a beneficiat de un sejur contractat de Radisson. Sejurul, în Antalya, a fost oferit lui Răzvan Olari, fiul şefului de la Garda Financiară, care s-a deplasat în Turcia cu Ana Asăvoaie. Excursia a valorat 5.480 de lei, bani pe care Varbittour nu i-a mai încasat de la Radisson.

„Eram prieten cu Nistor, ne-am cunoscut de la discotecă. Mi-a spus că poate aranja să merg în Antalya cu reducere. I-am dat bani să ia excursia, nu m-au mai interesat chitanţele, nu ştiu că nu a plătit. Am fost cu actuala soţie”, a susţinut Răzvan Olari.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite