Clanul „Împăratului“ Uţu a rămas fără arme şi muniţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

ASTĂZI, ORA 09.00: Gruparea de infractori este aproape în întregime după gratii, în arest preventiv. Daniel Valeriu Dragoman, dat în urmărire de poliţişti în urmă cu trei zile, este audiat de procurori după ce s-a predat, de bună voie, autorităţilor.

Avocatul lui Dragoman susţine că acesta ar fi vrut să se predea, motiv pentru care l-a însoţit la Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad. Procurorii l-au prezentat în faţa instanţei pentru menţinerea mandatului de arestare preventivă emis în lipsă. Judecătorii au decis ca tânărul să rămână în arest preventiv pentru 30 de zile.
Daniel Dragoman este unul dintre membrii grupării conduse de Uţu Rohozneanu şi este acuzat de aderare şi sprijinire a unui grup infracţional organizat, tâlhărie, şantaj, obţinerea de beneficii materiale prin violenţe şi ameninţări. Dragoman a fost acuzat de Florin Moldovan că l-a înjunghiat de mai multe ori şi l-a tăiat cu sabia în timpul unei răfuieli care a avut loc anul trecut în cartierul Aurel Vlaicu. 


A mai rămas unul liber


Poliţiştii îl caută în continuare pe Ioan Covaci Moise, care este dat în urmărire generală. Atât poliţiştii, cât şi procurorii fac apel la arădenii care l-au văzut pe acesta sau care au fost victimele clanului Uţu să vină să depună mărturie.
„Persoanele care pot oferi informaţii ce ar putea conduce la depistarea lui Ioan Covaci Moise sunt rugate să anunţe la 112”, a declarat Camelia Tuduce, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului Judeţean al Poliţiei Arad.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite