Ciuhandu ghidonat de PSD

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gheorghe Ciuhandu a câştigat mandatul de primar, dar a pierdut controlul Consiliului Local. Tensiunile din PD-L Timiş au făcut imposibilă formarea unei majorităţi de dreapta la Consiliul

Gheorghe Ciuhandu a câştigat mandatul de primar, dar a pierdut controlul Consiliului Local. Tensiunile din PD-L Timiş au făcut imposibilă formarea unei majorităţi de dreapta la Consiliul Local Timişoara şi Consiliul Judeţean Timiş. În aceste condiţii, primarul Gheorghe Ciuhandu a acceptat toate condiţiile impuse de PSD Timiş pentru a forma majoritatea.

Consilierul PSD Sorin Grindeanu a primit funcţia de viceprimar şi coordonarea celor mai importante direcţii: Edilitară, Economică, Fiscală. Ioan Răducanu, liderul grupului PSD, a primit preşedinţia Comisiei Economice. "Facem protocol de colaborare administrativă pe proiecte", a declarat Răducanu. Printre pretenţiile emise se numără şi demiterea unor funcţionari importanţi, cum este secretarul CLT, Ioan Cojocari. "PSD vrea să facă dictatură la Timişoara.

Nu mă demite nimeni pe mine", a declarat Cojocari. Ciuhandu neagă oficial că a fost de acord cu impunerea demiterii unor înalţi funcţionari. Cele trei partide care vor conduce Timişoara sunt PNŢCD, cu 5 consilieri în Consiliul Local, PNL cu 4 şi PSD cu 6. PD-L va face opoziţie cu 8 consilieri. Minorităţile au 2 consilieri.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite