Ciuhandu este ameninţat politicos

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul Timişoarei, Gheorghe Ciuhandu, susţine că a fost ameninţat într-o scrisoare identică cu cea care a ajuns luni la prefectul de Timiş. Cel care a redactat scrisoarea primarului s-a

Primarul Timişoarei, Gheorghe Ciuhandu, susţine că a fost ameninţat într-o scrisoare identică cu cea care a ajuns luni la prefectul de Timiş. Cel care a redactat scrisoarea primarului s-a adresat însă acestuia foarte politicos, folosind titlul universitar.

„D-le primar dr. ing. Ciuhandu, opriţi teroarea rasistă contra noastră. Vă lichidăm familia. Avem bani pentru kilăr străin. Noi nu glumim”, este textul scrisorii care a ajuns la primar. Deşi Poliţia nu exclude posibilitatea să fie vorba de o farsă, ieri s-au luat măsuri de protecţie a celor doi demnitari. „Este posibil să fie o glumă.

 Vom cerceta atent cele două cazuri şi am dispus ca locuinţa prefectului să fie supravegheată de o patrulă de Poliţie. În cazul primarului am discutat cu Poliţia Comunitară şi vor supraveghea ei locuinţa acestuia”, a declarat şeful IPJ Timiş, Săndel Palade.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite