Cititorii adevarul.ro, despre masacrul de la Letea: „Unde e doamna Băsescu, marea iubitoare de cai?“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Persoanele care au accesat portalul adevarul.ro au comentat situaţia cailor sălbatici de la Letea, cei mai mulţi dintre cititori fiind de părere că animalele nu ar trebui ucise.

Sutele de români care au comentat articolele despre masacrul de la Letea au căzut de acord că aceşti cai nu ar trebui omorâţi, iar autorităţile ar trebui să răspundă pentru aceste crime. Mai mult, cititorii au precizat că gestul făcut de Cristina Ţopescu, care a stat la căpătâiul cailor muribunzi, este unul eroic şi trebuie apreciat.

Iată mai jos câteva dintre mesajele venite de la cititori:

CITEŞTE ŞI: A tăiat armăsarul cu toporul deoarece îi „făcea curte“ unei iepe

Giugiuc Iulian: Cei care fac aşa ceva acestor animale nobile sunt nişte nenorociţi cu chip de om, dar cu suflet de animal preistoric. Halal de ţară europeană este România.

dan`cpt de plai: Salut gestul acestor doamne, oare acolo nu erau şi nişte bărbaţi care să fie solidari cu ele, cu o cauză care îmi este ruşine că se întâmplă şi aici, în România. Astfel de cazuri se întamplă în lumea întreagă, chiar şi în State, după cum am văzut, numai că aici autorităţile închid ochii şi cineva face bani de pe urma unor fiinţe fără grai, abandonate, neglijate. Animalul este ca şi omul, cade, trebuie ajutat să se ridice, să i se mai dea o şansă la viaţă...Sunt multe de spus...dar să nu fii solidar, sa nu ajuţi un animal fără putere....e foarte dureros. Cristina, gestul vostrul este un exemplu bun pentru mulţi români...cazul rămâne însă foarte dureros...şi nu este singurul, cad păduri întregi, când lumea e disperată în lupta cu clima noi tăiem păduri întregi pentru ca cineva să îşi îngraşe conturile.

vio: De necrezut ce se întâmplă cu bietele animale. Am o nedumerire, cum se face că localnicii pot vinde animalele, în speţă caii, pretinzând că sunt proprietarii acestora, deşi nu se găseau în curtea lor? Ba mai mult, aceştia trăiau liberi pe domeniul public de care, teoretic, administraţia publică locală are obligaţia să se îngrijească sub toate aspectele.

andreea: Unde Doamne iartă-mă era dna Băsescu, mare iubitoare de cai????? Ea nu se uită la tv??? Nu l-a tras pe bărbatu-so de mânecă?? Că doar avea pe cine!!

daniel: Autorităţile române au ajuns să distrugă totul pt. a-şi umple buzunarele. Nicăieri în lumea asta nu se întâmplă aşa ceva. Am fost în România acum o lună şi nu am ştiut cum să plec mai repede de acolo. Încă o revoluţie nu ar strica, dar de data asta cu linşarea tuturor ce au furat o ţară întreagă.Carmen: Vreau să-i văd în puşcărie pe vinovaţi! Îmi este greu să scriu în cuvinte ceea ce le doresc netoţilor care au fost capabili de aşa nelegiuire! Să le dea Dumnezeu să sufere toată suferinţa pe care ei au adus-o acelor cai nevinovaţi!

Zorro: Cum Dumnezeu să pretindem că suntem o ţară europeană, civilizată, intrată într-un cerc select cum e UE? Vă daţi seama câte lucruri oribile se întamplă în ţara asta care noi habar nu avem, doar ce mai aflăm aşa întâmplător...Mentalitatea asta a românului nu va dispărea decât peste doua, trei generaţii dar nu sunt sigur! Suntem la pământ cu toate! Cred că vine sfârşitul lumii şi noi nu o să ne revenim pentru că avem o răutate ieşită din comun. Noi ne mâncăm unul pe altul fără menajamente, găsim motive puerile fără nici o mare greutate să ne halim unul pe altul. Şi toate astea pleacă de la clasa politică de rahat. Dacă iei forumurile la puricat cuvântul moarte izvorăşte din gâtlejul românului mai ceva ca un izvor.

Cristian: Majoritatea românilor sunt nişte animale. Toţi stau impasibili în faţa unei astfel de barbarii. Pădurea Letea este unică în Europa, la fel şi ecosistemul de acolo. Toţi nu ştiu cum să-şi umple buzunarele de bani, cultura lor generală este bazată pe manele, telenovele şi alte emisiuni gen Realitatea şi OTV. 50 de ani de comunism i-au spălat pe creieri. Mi-e ruşine şi greaţă că sunt român. O naţie distrusă!

Madalina: Sper să le facă dosare penale şi ţărănoilor care şi-au bătut joc de cai şi să înfunde puşcăria tot restul vieţii!

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite