Bucureşti: Circulaţia s-a reluat pe tronsonul Eroilor-Preciziei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bucureşti: Circulaţia s-a reluat pe tronsonul Eroilor-Preciziei
Bucureşti: Circulaţia s-a reluat pe tronsonul Eroilor-Preciziei

Circulaţia s-a reluat pe tronsonul Eroilor-Preciziei la ora 20.54, după ce o garnitură de metrou a rămas blocată în zona Eroilor-Lujerului din cauza unor defecţiuni la reţeaua electrică, au declarat pentru NewsIn reprezentanţii Dispeceratului Central al Metrorex.

"Trenul de metrou a agăţat cablurile din zona Eroilor-Lujerului, care ulterior s-a constatat că erau dezafectate, însă pentru siguranţa călătorilor s-a decis întreruperea circulaţiei pentru a evita eventuale accidente. Trenul care a agăţat cablurile a fost retras la depou. În jurul orei 20.54, circulaţia s-a reluat normal pe tronsonul Eroilor - Preciziei", au spus reprezentanţii Dispeceratului Central Metrorex, citati de NewsIn.

O garnitură de metrou a rămas blocată vineri seară în jurul orei 20.04, între staţiile Eroilor şi Lujerului, din cauza unor defecţiuni la reţeaua electrică, conform Dispeceratului central al Metrorex.

Incidentul s-a produs în jurul orei 19.30, iar circulaţia metroului a fost grav perturbată. Niciun tren pe acest tronson nu circulă.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan, a confirmat că este vorba despre o defecţiune tehnică. El a spus că deşi iniţial oamenii prezenţi pe peron au fost extrem de nemulţumiţi, după ce au primit informaţii de personalul de la metrou, au înţeles că până la remedierea defecţiunii nu se poate relua circulaţia.

În acest moment se circulă pe un singur fir între staţiile Preciziei şi Lujerului şi tot pe un singur fir între Politehnica şi Lujerului, informează Metrorex.

La această oră echipele tehnice încearcă rezolvarea problemei şi realuarea circulaţiei normale a garniturilor de tren, care au întârzieri de până la jumătate de oră.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite