Circulaţia feroviară, oprită între Ploieşti şi Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Circulaţia feroviară,  oprită între Ploieşti şi Braşov
Circulaţia feroviară, oprită între Ploieşti şi Braşov

Directorul CFR S.A., Ion Garoseanu, a declarat că trenurile de pe ruta Ploieşti-Comarnic vor fi trase de locomotive diesel până la restabilirea legăturilor electrice întrerupte în urma accidentului de astăzi, după ce un stâlp de electricitate a căzut pe calea ferată.

"O maşină de teren marca Mercedes, cu numere de Germania, a lovit un stâlp de electrificare şi l-a doborât. Trei persoane se aflau în maşină, acestea fiind rănite şi transportate la spital. Unităţile noastre sunt în zonă şi lucrează la remedierea situaţiei. Trenurile care ajung în acea zonă vor fi trase de locomotive diesel până la restabilirea conectării firelor electrice", a spus Garoseanu, citat de NewsIn.

În prezent, trei trenuri sunt oprite în Sinaia, Câmpina şi Comarnic: internaţionalul Viena-Bucureşti - în staţia Comarnic, rapidul cu destinaţia Cluj - în staţia Câmpina şi un tren personal în gara Valea Largă.

Circulaţia feroviară este întreruptă între Ploieşti şi Comarnic după ce o maşină de teren a doborât un stâlp de electricitate, în localitatea Nistoreşti din judeţul Prahova.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite