Circuitele, vedetele concediilor de toamnă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Circuitele, vedetele concediilor de toamnă
Circuitele, vedetele concediilor de toamnă

Circuitele turistice în Franţa sau cele cu destinaţie finală Viena şi Praga se află în topul preferinţelor. Una dintre cele mai bine cotate oferte este circuitul în Franţa. Pachetul include cazare, transport cu autocar de trei stele şi mic dejun.

Agenţiile de turism le-au pregătit deja băimărenilor oferte pentru această toamnă şi pentru începutul iernii. În topul destinaţiilor alese sunt Franţa, Praga şi Viena. Ori că aleg un circuit prin Franţa sau să petreacă trei-patru zile în capitala fostului imperiu austro-ungar, condiţiile sunt pentru toate gusturile.
Pentru începutul toamnei, una dintre cele mai bine cotate oferte este circuitul în Franţa. Pus la dispoziţie de una dintre agenţiile băimărene, preţul acestuia porneşte de la 370 de euro pentru o persoană. Plecarea are loc în 25 septembrie cu autocarul din Baia Mare, iar sejurul este pentru 10 zile.
Pachetul include transport cu autocar de trei stele, o noapte cazare la un hotel din Budapesta, o noapte cazare la Strasbourg, cinci nopţi cazare la Paris şi o noapte cazare în apropiere de Salzbourg. Oferta asigură şi mic dejun, ghid şi asistenţă turistică pe toată durata excursiei. „Am fost anul trecut într-un astfel de circuit cu familia. A fost un pic cam obositor, dar a meritat din plin”, spune Codruţa Grama, de 19 ani. Reprezentanţii agenţiilor de turism mizează pe categoria persoanelor care nu reuşesc pe timpul verii să îşi ia concediu. „Cei care nu reuşesc să-şi ia concediu pe perioada verii aleg astfel de circuite. Sunt mai obositoare, dar oamenii au posibilitatea să viziteze multe locuri”, arată Dana Grigorescu, directorul unei agenţii băimărene. 

Praga, oraşul celor 100 de turnuri

Alte agenţii din Baia Mare au pregătit şi ofertele pentru iarnă şi propun sejururi de patru zile în Viena şi Praga. Un circuit de patru zile cu  destinaţia finală Praga este disponibil începând cu luna octombrie, mai exact din ziua de 22 a lunii.
Turiştii pot alege această ofertă şi în noiembrie sau decembrie. Pachetul include trei nopţi de cazare cu mic dejun la un hotel de trei stele, transport cu autocar de două stele, ghid şi asistenţă turistică pe toată durata excursiei. Doritorii vor vizita Bratislava, iar în Praga vor vedea ceasul astronomic vechi de peste 500 de ani. Preţul unei astfel de excursii ajunge la 145 de euro pentru o persoană.

Viena, capitala imperială

O altă ofertă scoasă pe piaţă de agenţii este un circuit de patru zile în Viena, capitala muzicii Mozzart. Excursia este disponibilă doar în luna decembrie, la preţul de 115 euro. Oferta include două nopţi cazare cu mic dejun la un hotel de trei stele din zona Vienei.  „Sunt oferte foarte căutate, mai ales că sunt în anotimpul rece şi în preajma sărbătorilor. Iar Viena este un oraş foarte romantic iarna”, spune Loredana Paşca, director de agenţie de turism.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite