Ciocnire navală nipono-sud-coreeană

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ciocnire navală nipono-sud-coreeană
Ciocnire navală nipono-sud-coreeană

Un distrugător al marinei japoneze şi un cargou încărcat cu containere au intrat în coliziune marţi, în largul coastelor sudice ale Japoniei, declanşând incendii la bordul ambelor nave şi rănind trei marinari, au anunţat autorităţi citate de AP.

Accidentul s-a produs sub un pod care leagă insulele japoneze Kyushu şi Honshu, în strâmtoarea Kanmon, a declarat purtătorul de cuvânt al pazei coastelor, Seishi Izumi, scrie Agerpres.

Un marinar de pe distrugătorul "JS Kurama" a suferit contuzii uşoare şi zgârieturi, iar alţi doi au fost intoxicaţi de fum, a precizat un purtător de cuvânt al Ministerului Apărării.

Nici unul dintre cei 16 membri ai echipajului navei sud-coreene, cargoul "Carina Star", nu a fost rănit, potrivit dlui Izumi. Incendiul care s-a produs pe vas a fost stins la puţin timp după coliziune.

Focul care s-a declanşat la bordul distrugătorului japonez se afla sub control marţi seara. Prova navei militare fusese grav avariată, dar vasul era în măsură să se deplaseze prin propriile mijloace, relatează aceleaşi surse.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite