Cine sunt membrii Comisiei de Etică a Universităţii Bucureşti care au decis că Victor Ponta a plagiat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Facultatea de Drept din Universitatea Bucureşti
Facultatea de Drept din Universitatea Bucureşti

Universitatea din Bucureşti a decis vineri că premierul Victor Ponta a plagiat în lucrarea sa de doctorat. Hotărârea a fost luată în unanimitate de membrii Comisiei de Etică a Universităţii.

Comisia de Etică a Universităţii Bucureşti este formată din 10 membri.Vă oferim mai jos detalii despre profesorii care au evaluat teza de doctorat a lui Victor Ponta.

Dumitru Sandu, profesor la Facultatea de Sociologie şi Asistenţă Socială. În 1971, Dumitru Sandu a absolvit Facultatea de Filosofie din cadrul UB, iar în 1979 a obţinut titlul de doctor cu teza "Analiza diferenţierii sociale în comunităţile rurale", conducător ştiinţific prof.dr. Henri H.Stahl. CV.

Adrian Paul Iliescu, profesor la Facultatea de Filosofie. Este şeful catedrei de filosofie politică şi morală. În 1983 si-a obţinut titlul de doctor în filozofie la UB, pe care a absolvit-o în 1976 cu Diplomă de Merit şi recomandare pentru învăţământ superior.CV

Ovidiu Bozgan, profesor la Facultatea de Istorie. Este cercetător ştiinţific la Institutul Diplomatic Român.În 1981 a absolvit Facultatea de istorie-filosofie a Universităţii din Bucureşti, în 1991 a obţinut "Diplome d'Etudes Approfondies, Universite Lumiere, Lyon", iar în 2003 şi-a obţinut diploma de doctor în istorie la UB. CV.

Georgeta Ghebrea, profesor la Facultatea de Ştiinte Politice. În 1996 a obţinut titlul de doctor în filosofie, specializarea sociologie, cu teza: "Familia şi politica familială în România în perioada de tranziţie", conducător ştiinţific prof. univ. dr. Ioan Mihăilescu. CV.

Cristian Mărunţeanu , profesor la Facultatea de Geologie şi Geofizică. În 1970 a absolvit Facultatea de Geologie, iar în 1987 a obţinut diploma de doctor. În perioada 1970 - 1973 a fost inginer geolog la Institutul Român de Cercetare Marină - Constanţa, iar din 1977 este profesor la UB.

Marian Popescu, profesor la Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării. În 1976 a absolvit Facultatea de Limba şi literatura română, iar în 2000 a obţinut doctoratul. Din 2008 este profesor la FJSC. În perioada 2001-2011 a fost profesor asociat la UB - Masteratul interdisciplinar al Centrului de Excelenţă în Studiul Imaginii (CESI). CV.

Vasile Preda, profesor la Facultatea de Matematică şi Informatică. A absolvit Facultatea de Matematică în 1971, iar în 1977 a obţinut doctoratul în matematică cu teza: "Contribuţii în teoria deciziilor statistice". Din 1971 lucrează în cadrul Facultăţii de Matematică a UB, iar din 1996 este conducător de doctorat. In perioada 1996 - 2004 a fost decan al Facultăţii de Matematică. CV.

Tudor Roşu, profesor la Facultatea de Chimie. Este membru al departamentului de Chimie Anorganică din cadrul Facultăţii de Chimie, UB. Tudor Rosu a fost prodecan al Facultăţii de Chimie. Printre cursurile predate se numără "Chimie Generală" - anul I şi " Chimia Nemetalelor" - anul I.

Sterea Tache, profesor la Facultatea de Teologie Ortodoxă. În 1974 a absolvit Institutul Teologic de Grad Universitar din Bucureşti, iar în 1997 a obţinut titlul de doctor în teologie. Din 1995 lucreaza în cadrul Facultăţii de Teologie Ortodoxă a UB. Este membru în comisii de doctorat şi coordonator de lucrări de diplomă, precum şi coordonator pentru obţinerea gradului didactic I la disciplina Religie. CV.

Liliana Zaharia, profesor la Facultatea de Geografie. A absolvit în 1986 Facultatea de Geologie - Geografie, specializarea Geografie - Franceză, în cadrul Universităţii din Bucureşti. În 1997 a obţinut titlul de doctor în geografie cu teza "Resursele de apă din bazinul râului Putna - Utilizare, calitate, protecţie".

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite