Cine a dispărut, cine s-a predat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei dintre condamnaţii în dosarul „Trofeul Calităţii“ au ajuns deja în arestul poliţiei şi urmează să fie transferaţi la penitenciar, unde urmează să-şi ispăşească pedepsele.

Alţi doi condamnaţi nu sunt de găsit, fiind daţi în urmărire generală.

Bogdan Popovici a fost primul dintre cei şase condamnaţi care a ajuns în arest. El s-a prezentat, miercuri noapte, la arestul Poliţiei Capitalei, după ce a fost condamnat definitiv de instanţa supremă la şase ani de închisoare. Cu această ocazie, Popovici a declarat că s-a făcut o mare nedreptate faţă de el şi ceilalţi inculpaţi din acest dosar, în contextul în care, în ceea ce îl priveşte, instanţele de fond şi de recurs nu i-ar fi admis nicio probă propusă în apărarea lui.

Marina Ioana Popovici (soţia lui Bogdan Popovici) a ajuns şi ea în arest tot miercuri noapte. Ioana Popovici urmează să ispăşească o  pedeapsă de cinci ani de închisoare.

Irina Paul Jianu, fost inspector general al Inspectoratului de Stat în Construcţii, condamnată definitiv la şase ani de închisoare, a fost reţinută, ieri, de poliţişti, într-un imobil din judeţul Bacău. Miercuri noapte, poliţiştii s-au prezentat la locuinţa din municipiul Bacău a Irinei Jianu, pentru a pune în aplicare mandatul de executare a pedepsei, însă aceasta nu a fost găsită, astfel că oamenii legii au dat-o în urmărire. Irina Jianu a fost găsită într-o casă din comuna băcăuană Mărgineni.

Mihail Cristian Vasile, director general al SC Eurografica SRL, a fost căutat la domiciliu, miercuri noapte, dar nu a fost găsit. Prin urmare, Poliţia Capitalei a solicitat Inspectoratului General al Poliţiei Române darea acestuia în urmărire naţională, continuându-se măsurile de căutare. Mihail Cristian Vasile urmează să ispăşească o pedeapsă de şase ani de închisoare.

Diana Gasparovici, fost inspector general adjunct la Inspectoratul de Stat în Construcţii, nu s-a predate la poliţie. Ea a fost căutată la domiciliul din Bucureşti, dar nu a fost găsită şi a fost dată în urmărire generală. Are de ispăşit şase ani de închisoare. ;

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite